Notícies

Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona
By in ,

Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona

Amb data 25 de juny de 2021, GARBET ha signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona.
Amb la signatura d’aquesta acta assumim la nostra corresponsabilitat en la construcció d’una Barcelona +sostenible d’acord amb els objectius i les linies d’acció recollits al Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022.

El Compromís es plasma en un document amb valor estratègic i voluntat inspiradora que estableix 10 grans objectius, cadascun amb 10 línies d’acció, en l’horitzó del 2022.

Nova línia de productes sostenible i ecològics
By in ,

Nova línia de productes sostenible i ecològics

El dia 18 de maig, GARBET va llençar al mercat, a traves de les xarxes socials, una línia de productes de neteja amb monodosi, hidrosoluble, sostenible i ecològic.

Aquest nou projecte és una nova activitat de futur que permet a GARBET, poder incrementar els llocs de feina per a la inserció sociolaboral, eliminar el volum de residus actuals que es generen dins les diferents activitats.

Tendències Girona col·labora amb Garbet
By in

Tendències Girona col·labora amb Garbet

Tendències Girona col·labora amb la Garbet Cooperativa d’Inserció, oferint a les persones que estan en risc d’exclusió social o laboral una formació exhaustiva en muntatges, seguint tots els protocols de seguretat, sempre sota la supervisió dels tècnics col·legiats que formen part de l’equip de Tendències Girona.

L’empresa, referent a la província de Girona, també col·labora oferint un servei integral dedicat al disseny de projectes d’interiorisme per a oficines, contract, hotels i altres sectors.